Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan kalkmak

Rüyada mezardan kalkmak

Rüyada mezardan kalkmak bir anda yokluğa düşüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, başının derde gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, fikirlerinin çatışacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezardan kalkmak gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada mezardan kalkmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruca kalkmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak kazancının bereketleneceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Rüyada sabah erken kalkmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada düştüğü yerden kalkmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada düşmek ve kalkmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Rüyada düşüp kalkmak insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada havaya kalkmak kötü kişilerle karşılaşacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments