Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından kiraz koparmak

Rüyada dalından kiraz koparmak

Rüyada dalından kiraz koparmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, düşmanını alt edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, eline büyük fırsatlar geçeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından kiraz koparmak gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Rüyada dalından kiraz yemek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalında kiraz görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada dalından kiraz koparmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada kirazı dalından yemek hayatında yeni ufuklar açacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Rüyada kiraz dalı görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından kiraz toplamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, korkularının üzerine gideceğine, içine düşen fesada yeniliceğine delalet eder.

Rüyada kara kiraz yemek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ham kiraz görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments