Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan üzüm koparmak

Rüyada daldan üzüm koparmak

Rüyada daldan üzüm koparmak zorlukların yaşanacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada daldan üzüm koparmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada dalda üzüm görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına yorulur.

Rüyada daldan üzüm koparmak fikirlerinin can bulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada daldan üzüm toplamak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalda kaysı görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada dalda elma görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin altına dalmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada dalda incir görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denize dalmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kavgaların biteceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments