Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan portakal koparmak

Rüyada daldan portakal koparmak

Rüyada daldan portakal koparmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada daldan portakal koparmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada daldan portakal koparmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada suya dalmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada uykuya dalmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada denize dalmak çıkmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalettir.

Rüyada daldan elma toplamak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daldan erik koparmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada dalgalı denize dalmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bereketin ve karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada daldan elma almak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments