Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda erik görmek

Rüyada dalda erik görmek

Rüyada dalda erik görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada dalda erik gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada daldan erik yemek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalda yeşil erik görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zor bir duruma düşüleceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işarettir.

Rüyada dalda erik görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada daldan erik toplamak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada daldan erik koparıp yemek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada daldan erik koparmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak mevki makam sahibi olunacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, zorlukların geride kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments