Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dal kırmak

Rüyada yeşil dal kırmak

Rüyada yeşil dal kırmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kazancı arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dal kırmak gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Rüyada yeşil dal kırmak kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın dalını kırmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada asma dalı kırmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada erik dalı kırmak bolluğun ve bereketin artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin dalı kırmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç dalı kırmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru dal kırmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dal kırmak işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments