Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amel olduğunu görmek

Rüyada amel olduğunu görmek

Rüyada amel olduğunu görmek kişinin kazancının artacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kısmetlerinin artacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, sevdiği birine hediye alacağına işaret etmektedir.

Rüyada amel olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada amel defterini okumak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kalp kıracağına, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Rüyada amel defterini almak yalan söylemeye, düzeninin sarsılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet eder.

Rüyada amel olduğunu görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amel görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada amel defterini görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada amel defteri görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada amel olmak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments