Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlık yerler görmek

Rüyada dağlık yerler görmek

Rüyada dağlık yerler görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağlık yerler gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada dağlık yer görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet eder.

Rüyada dağlık yerler görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada dağlık ve yeşillik görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağlık taşlık görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağlık yol görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağlık yeşillik görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağlık alan görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağlık yerde olmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bekar ise evleneceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments