Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlık ve yeşillik görmek

Rüyada dağlık ve yeşillik görmek

Rüyada dağlık ve yeşillik görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada dağlık ve yeşillik gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada dağlık ve yeşillik görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada dağlık yeşillik görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada dağlık yer görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağlık yerler görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada dağlık yerde olmak hatalarını düzelteceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağlık taşlık görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, işlerinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada dağlık alan görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağlık yol görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments