Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlık alan görmek

Rüyada dağlık alan görmek

Rüyada dağlık alan görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, zorlukların aşılacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada dağlık alan gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada dağlık alan görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağlık yerde olmak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağlık yer görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, getirisinden daha fazla olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada dağlık yerler görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağlık yol görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada dağlık taşlık görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, büyüleyeceğine inanılır.

Rüyada dağlık yeşillik görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işarettir.

Rüyada dağlık ve yeşillik görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments