Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahmetli amca görmek

Rüyada rahmetli amca görmek

Rüyada rahmetli amca görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, iyiliğe kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada rahmetli amca gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada rahmetli amca görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada rahmetli annemi görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahmetli dayı görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, geri planda kalacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada rahmetli anneanne görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Rüyada rahmetli baba görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, mallarının artacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada rahmetli arkadaşını görmek içinin rahat edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada rahmetli babaanne görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet eder.

Rüyada rahmetliyi görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments