Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcasının ağladığını görmek

Rüyada amcasının ağladığını görmek

Rüyada amcasının ağladığını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalettir.

Rüyada amcasının ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada amcaya sarılıp ağlamak sahip olunan gücün kaybedileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada amcasının ağladığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada amcanın ağladığını görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada kocanın amcasını görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada amca evinde olmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yapacağı planların altüst olacağına delalet eder.

Rüyada amcanın öldüğünü görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada amcayı dövmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş amcayı sağ görmek sağlığının da bozulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments