Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda yatmak

Rüyada dağda yatmak

Rüyada dağda yatmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, çok üzüleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada dağda yatmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada dağda yatmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada çamurda yatmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Rüyada kuzenle yatmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşiyle yatmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada caminin içinde yatmak kendi işinin başına geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yatağında yatmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada tahta yatakta yatmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, yol alacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments