Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcasını görmek

Rüyada amcasını görmek

Rüyada amcasını görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada amcasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada ölmüş amcayı diri görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hala amca görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada öz amcanı görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin amcasını görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük amca görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcaya para vermek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, yönetici makamına geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada amca kızını öpmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada amca kızını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments