Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük amca görmek

Rüyada büyük amca görmek

Rüyada büyük amca görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, akıl vereceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sorunların kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yaşama isteğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük amca gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Rüyada büyük amcayı görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük amca görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet eder.

Rüyada amca kızıyla evlenmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babamın amcasını görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amca ve baba görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü amca görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine delalettir.

Rüyada amca eşi görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş amcasını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments