Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda birini aramak

Rüyada dağda birini aramak

Rüyada dağda birini aramak sorun üzerine sorun yaşanacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada dağda birini aramak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada dağda birini aramak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, ruhunun dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda yol aramak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet eder.

Rüyada düğün ve cenazeyi bir arada görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada alyans aramak yeni bir iş kapısı bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabaları bir arada görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescid aramak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada çalınan arabayı aramak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işarettir.

Rüyada taksi aramak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments