Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans aramak

Rüyada alyans aramak

Rüyada alyans aramak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada alyans aramak gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada alyans aramak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli alyans görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına yorulur.

Rüyada isimli alyans görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada alyans satmak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin her türlü zenginliğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada isim yazılı alyans görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kadının alyans taktığını görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, inancını bir kenara atacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince alyans görmek gönül sızılarının dineceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, aile içinde de bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada alyansı denize düşürmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments