Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık dağıttığını görmek

Rüyada balık dağıttığını görmek

Rüyada balık dağıttığını görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık dağıttığını gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada balık dağıttığını görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine delalet eder.

Rüyada dağ manzarası görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada davetiye dağıttığını görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada yüksek dağ görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dağa tırmandığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dağ yamaç görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada dağda buz görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments