Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş amcasını görmek

Rüyada ölmüş amcasını görmek

Rüyada ölmüş amcasını görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yakında hedefine ulaşacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, moralinin düzeleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş amcasını gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı değişiklikler birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada amcanın elini tutmak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada amcanın öldüğünü duymak eksik olan yanının tamamlayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada amcamın mezarını görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin kazancının artacağına delalettir.

Rüyada amcasının elini öpmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca eşi görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş amca kızını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş baba ve amcayı görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca oğlunu öpmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, o kapıyı kapatacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments