Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanına para koyduğunu görmek

Rüyada cüzdanına para koyduğunu görmek

Rüyada cüzdanına para koyduğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada cüzdanına para koyduğunu gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada cüzdana kağıt para koymak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kağıt para cüzdana koymak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, korkularının yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanına para koyduğunu görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada parayı cüzdana koymak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada cüzdanına para koymak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdana para koymak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak sevdiği bazı kişileri kıracağına, duaların kabul olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada para çalıp yerine koymak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments