Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanı suya düşürmek

Rüyada cüzdanı suya düşürmek

Rüyada cüzdanı suya düşürmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalettir.

Rüyada cüzdanı suya düşürmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada cüzdanı suya düşürmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete cüzdan düşürmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada cüzdanını düşürmek ün sahibi olacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüzdanını denize düşürmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanını tuvalete düşürmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada cüzdanı düşürmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet eder.

Rüyada denize cüzdan düşürmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada cüzdanı tuvalete düşürmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments