Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paralı cüzdan görmek

Rüyada paralı cüzdan görmek

Rüyada paralı cüzdan görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, hayatını ailesine adayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada paralı cüzdan gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Rüyada paralı cüzdan görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada para cüzdan görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada para cüzdanı çaldırmak yaralayacağına ve küstüreceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada para dolu cüzdan bulmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada cüzdan ve para bulmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, malının ve kazancının tam olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdanla para görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, malını ve canını riske edeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan para görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments