Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan karıştırmak

Rüyada cüzdan karıştırmak

Rüyada cüzdan karıştırmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, borçlarının çoğalacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, umutlarının kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan karıştırmak gördüyseniz:

  • Diyete veya spora başlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada başkasının cüzdanını karıştırmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada cüzdan karıştırmak zorlukları teker teker aşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kına karıştırmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, başarıları ile konuşulacağına işarettir.

Rüyada diş karıştırmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret eder.

Rüyada günleri karıştırmak güzel günlerine gölge düşeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada birinin telefonunu karıştırmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının evini karıştırmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına inanılır.

Rüyada soba karıştırmak iyi geçim halinde kalacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments