Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca oğluyla evlendiğini görmek

Rüyada amca oğluyla evlendiğini görmek

Rüyada amca oğluyla evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, canının derdine düşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amca oğluyla evlendiğini gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada amca oğluyla evlendiğini görmek keyifli günler geçireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada amcanın oğluyla evlenmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada amca oğluyla evlenmek hem itibar edineceğine, işlerin yolunda gideceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada amcamın oğluyla evlenmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, gergin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcasının oğlunu görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yanlış bir karar verileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen amca oğlunu görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca oğluyla öpüşmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada amca oğlunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments