Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz toplarken görmek

Rüyada kiraz toplarken görmek

Rüyada kiraz toplarken görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Rüyada kiraz toplarken gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Rüyada kiraz toplandığını görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz toplarken görmek dertlerinin günden güne artacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada toplanmış kiraz görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek üzüleceğine ve pişman olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına yorulur.

Rüyada kiraz toplayıp yemek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kiraz ağacı çiçeği görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz ağacından kiraz yemek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kısmetli kapıların açılacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada dalından kiraz koparmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments