Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cünüp olmak

Rüyada cünüp olmak

Rüyada cünüp olmak varını yoğunu kaybedeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, imkân sahibi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sorumluluk alacağına rivayet eder.

Rüyada cünüp olmak gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Rüyada cünüp ölmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada cünüp iken camiye girmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada cünüp iken namaz kılmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada cünüp iken camiye gitmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada cünüp olmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendini cünüp görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli cünüp olmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, attığı her adımı düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada cünüp iken kuruan okumak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments