Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çükünü görmek

Rüyada çükünü görmek

Rüyada çükünü görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, bol kazanç elde edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çükünü gördüyseniz:

  • Pek çok konu transforme oluyor.

Rüyada çükü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çük kesmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kendi çükünü görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çük görmek aydınlık bir döneme girileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada çükünü görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek çükü görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek çükü görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments