Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çükünü görmek

Rüyada kendi çükünü görmek

Rüyada kendi çükünü görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet eder.

Rüyada kendi çükünü gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmelisiniz.

Rüyada çükünü görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, geçiminin zor hale geleceğine delalettir.

Rüyada çükü görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada çük görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek çükü görmek mahsullerin fazlalaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi çükünü görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çük kesmek geçim derdinin biteceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek çükü görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments