Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çük görmek

Rüyada çük görmek

Rüyada çük görmek tartışma yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, başarılarının devamının geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kırılan kalplerin barışacağına delalet eder.

Rüyada çük gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Rüyada çük kesmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendi çükünü görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, yağmur yağmamasına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çükünü görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, rızkın genişleyeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek çükü görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çük görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada çükü görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek çükü görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments