Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbanın içinde kıl görmek

Rüyada çorbanın içinde kıl görmek

Rüyada çorbanın içinde kıl görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işarettir.

Rüyada çorbanın içinde kıl gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Rüyada çorbanın içinde kıl görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kıllı çorba içmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorbada kıl görmek gelirinin düşeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencere içinde çorba görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, ortak edineceğine yorulur.

Rüyada çorbanın içinde böcek görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorbanın içinde saç görmek çok kötü günler göreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Rüyada su içinde kıl görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt içinde kıl görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments