Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorba kaynatmak

Rüyada çorba kaynatmak

Rüyada çorba kaynatmak birçok dertle muhatap olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada çorba kaynatmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Rüyada çorba kaynatmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynayan çorba görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşte su kaynatmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yardımının olacağına tabir olunur.

Rüyada kaynatılmış mısır görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynamış bulgur görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ekmeğinin artacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet eder.

Rüyada şeker kaynatmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada kaynamış mısır yemek geçiminin zor hale geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kaynaması görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments