Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşte su kaynatmak

Rüyada ateşte su kaynatmak

Rüyada ateşte su kaynatmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, ayrıcalık elde edeceğine, makamının ve ününün artacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet eder.

Rüyada ateşte su kaynatmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Rüyada ateşte kaynayan su görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ateşte su kaynatmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayatının zorlaşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun kaynamasını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada ocakta su kaynatmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaynattığını görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet eder.

Rüyada demlikte su kaynatmak başarının adım adım yaklaşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işaret eder.

Rüyada çaydanlıkta kaynayan su görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments