Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabını başkasına vermek

Rüyada çorabını başkasına vermek

Rüyada çorabını başkasına vermek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorabını başkasına vermek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada kaçmış çorap görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine rivayet eder.

Rüyada çorapla abdest almak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ince çorap görmek haneye bereket geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına alamet eder.

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Rüyada külotlu çorap almak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada siyah çorap istemek kendisi için mal mülk alacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorapla çamurda yürümek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çorap çıkarmak yakın zamanda rahat edeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments