Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabı görmek

Rüyada çorabı görmek

Rüyada çorabı görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada çorabı gördüyseniz:

  • Stresi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada babaya çorap giydirmek iyilik görüleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah çorap giymek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı çorap çıkarmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, nitelik ve farklılık geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolda çorapla yürümek sorunlarını çözebileceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli çorap görmek parasız kalacağına, kirli işlere bulaşacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet eder.

Rüyada parlak çorap görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada kat kat çorap giymek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, şansının ve bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine çorap görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, mal mülk kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments