Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çölde yürüdüğünü görmek

Rüyada çölde yürüdüğünü görmek

Rüyada çölde yürüdüğünü görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çölde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada çölde yürüdüğünü görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada çölde savaşmak kazançlarının gittikçe azalacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çöl görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çölde yılan görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, özel muamele göreceğine delalettir.

Rüyada çölde ata binmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada çölde yeşillik görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çölde göl görmek güzel ameller işleyeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sahra çölü görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, rahat bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments