Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çöl görmek

Rüyada çöl görmek

Rüyada çöl görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çöl gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada çöl ve deniz görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada çölde namaz kılmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, emeklerinin heba olacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve çöl görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sahra çölünü görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, güzel bir hayat geçireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işarettir.

Rüyada sahra çölü görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çölde olmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, büyüyeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çölde ev görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, çok eğleneceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine delalettir.

Rüyada çölde yılan görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments