Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çölde namaz kılmak

Rüyada çölde namaz kılmak

Rüyada çölde namaz kılmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, para sahibi olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada çölde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Size duyulan saygının artması, ilerlemenizi sağlayacak ilhamı bulmanıza da yardım edecek.

Rüyada çölde namaz kılmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada çöle gitmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, durumun değişmesine yorulur.

Rüyada çölde ev görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada çölde deve görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, malvarlığının çok daha artacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve çöl görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada çöl fırtınası görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çölde deveye binmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mine

Ruyada anem le bir yerdeyiz annem parfusesini giyıyor bana diyor sende gelecekmi diyom yok uykum çok var sandalyede uykuya daliyorum sonra irkılip gözümü açıyorum yere baktım heryer kum önümde duvar var yürüyorum duvarına arkasından bakıyorum 5 tane adam beyaz giyinmiş cölde namaz kılıyor bir adam gördüm çeşmenin önünde arkası dönük şekilde abdest alıyor adam kafasını bana doğru döndürüyor adamın gözleri mavi dönmesiyle beraber ben carpiliyorum ayaklarım dönüyor ağzım kayıyor