Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çölde görmek

Rüyada kendini çölde görmek

Rüyada kendini çölde görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kendini çölde gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada çölde yürüdüğünü görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret eder.

Rüyada çölde göl görmek zorluklarını aşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Rüyada çölde görmek uzun uzun dalıp gideceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada çölde cami görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada sahra çölünü görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çölde ata binmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çölde yılan görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada çölde deniz görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments