Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çolak adam görmek

Rüyada çolak adam görmek

Rüyada çolak adam görmek kafa dağıtacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada çolak adam gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Rüyada çolak adam görmek yenisinin başlayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çolak kol görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çolak birini görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatan bir adam görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda adam kurtarmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, yokluk içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak adam görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yılan yiyen adam görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz takım elbiseli adam görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments