Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hanesine bolluk geleceğine, daha güçlü hale geleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, gözden düşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına yüzük takmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada altın yüzük alyans takmak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada plastik yüzük takmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak dertlerin bir anda sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada bir kıza yüzük takmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika yüzük takmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada eşine yüzük takmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments