Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzayda yıldızlar görmek

Rüyada uzayda yıldızlar görmek

Rüyada uzayda yıldızlar görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Rüyada uzayda yıldızlar gördüyseniz:

  • Kendinize saygı duyulmasını istiyorsunuz.

Rüyada uzayda yıldızlar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işarettir.

Rüyada dünyanın uzaydan görünümünü görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaylı aracı görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada uzay gemisi görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada uzaya uçmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada uzayan çiçek görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada uzayan tırnak görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada uzaylıyla konuşmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments