Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil erik topladığını görmek

Rüyada yeşil erik topladığını görmek

Rüyada yeşil erik topladığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, maneviyatının çökeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil erik topladığını gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada dalından yeşil erik toplamak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, makamının sürekli yükseleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada yeşil erik yemek toplamak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, mutlu bir insan olunacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil erik topladığını görmek iyiliğe kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil erik toplamak ve yemek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil erik toplamak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz erik toplamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments