Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yaşlı adam görmek

Rüyada çok yaşlı adam görmek

Rüyada çok yaşlı adam görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yaşlı adam gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adam ve kadın görmek sıkıntının günden güne artacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adam görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı adam görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama su vermek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adam dövmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments