Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ve küçük balık görmek

Rüyada çok ve küçük balık görmek

Rüyada çok ve küçük balık görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Rüyada çok ve küçük balık gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Rüyada küçük balık görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kırmızı balık görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına tabir olunur.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada küçük renkli balık görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah küçük balık görmek problemleri teker teker çözeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret eder.

Rüyada küçük balıklarla yüzmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayır dualarına nail olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine alamet eder.

Rüyada küçük yunus balığı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments