Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlı birini görmek

Rüyada uzun saçlı birini görmek

Rüyada uzun saçlı birini görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yüksek diploma alacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kavgaların büyüyeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Rüyada uzun saçlı birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet eder.

Rüyada saçını normalden uzun görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçı uzun görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Rüyada ağızdan uzun saç çıkarmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sorunların yakında son bulacağına alamet eder.

Rüyada saçları uzun ve güzel görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin saçını uzun görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada saçını sarı ve uzun görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments