Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sofra görmek

Rüyada çok sofra görmek

Rüyada çok sofra görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, sorunların hallolacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sofra gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada sofra duası okumak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra duası etmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene sofrası görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, işin düzeltileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Rüyada çilingir sofrası görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet eder.

Rüyada camide sofra görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sofra bezi silkelemek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments