Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra duası etmek

Rüyada sofra duası etmek

Rüyada sofra duası etmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dinde olgunlaşacağına, isabetli adımlar atacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sofra duası etmek gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada sofrada dua etmek kötü günlerin arkada kalacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada sofra duası okumak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra duası yapmak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofra duası etmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine tabir olunur.

Rüyada hazır sofra görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, başarısının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada bereketli sofra görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sofra kaldırdığını görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada sofra çırpmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments