Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sıcak olduğunu görmek

Rüyada çok sıcak olduğunu görmek

Rüyada çok sıcak olduğunu görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sıcak olduğunu gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Rüyada sıcak suda yürümek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına alamet eder.

Rüyada sıcak bazlama görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada sıcak ekmek görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaz sıcağı görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, ailesinden hayır göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak taş görmek görmediği yerlere gideceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalet etmektedir.

Rüyada sıcak duş almak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments