Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altının eridiğini görmek

Rüyada altının eridiğini görmek

Rüyada altının eridiğini görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altının eridiğini gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada altının eridiğini görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin eridiğini görmek istediği gibi hareket edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kar yağdığını ve eridiğini görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına tabir olunur.

Rüyada buzların eridiğini görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eridiğini görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, üzeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eridiğini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, konuşmaz olacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alyansın eridiğini görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada dişlerin eridiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments