Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sarımsak görmek

Rüyada çok sarımsak görmek

Rüyada çok sarımsak görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sorunlarının azalacağına, gelirinin artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sarımsak gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada sarımsak kabuğu görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına yorulur.

Rüyada sarımsak soğan ekmek problemlere çözüm bulunacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada toprağa sarımsak dikmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada sarımsak yemek görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yeni bir ortama girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada sarımsak koymak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada bahçede sarımsak görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak koklamak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada bir çuval sarımsak görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kazançlı kapıların açılacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments